easy spanish
Thursday, January 6, 2011
ifeel - ניזונה מהשורש - אסאדו ואוכל אותנטי. תרבות האוכל של ארגנטינה
ניזונה מהשורש
אחרי שנים שבואנוס איירס שמרה על האסאדו והצ'וריסו כמנות הדגל שלה, התחילה תנועה חדשה, של הבאת המנות הילידיות של המחוזות הארגנטינאיים אל תוך מסעדות בבירה
תגיות:
ארגנטינה
,
דרום אמריקה
,
בשר
,
בואנוס איירס
נוגה טרנופולסקי | מסע אחר
06/12/2010
ניזונה מהשורש - אסאדו ואוכל אותנטי. תרבות האוכל של ארגנטינה
No comments:
Post a Comment
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment